Bonito

Restaurantul nostru impune o selecție atentă a produselor folosite și un control al calității preparării exigent. Servirea ne definește politica îndreptată cu precădere către nevoile clienților, iar pregătirea personalului urmărește satisfacerea oricui binevoiește să încerce varietatea mâncării gătite din și cu pasiune. Peștele este specialitatea restaurantului, somonul la grătar, macroul sau  șprotul nu lipsesc din meniul nostru. Garniturile completează răsfățul culinar, iar alegeri precum legumele la grătar, cartofii țărănești suculenți sau cartofii natur asezonați cu pătrunjel proaspăt conving orice gurmand de prospețimea mâncărurilor preparate.

Nu sunt uitați nici cei care preferă o ceafă de porc bine pătrunsă sau cârnați cu un veritabil gust autentic românesc, meniul cuprinzând și mâncăruri tradiționale. Invităm la degustare pe cei care apreciază mâncarea făcută cu respect și dedicare, complementare acestor delicatese fiind prețurile de bun simț care reprezintă decența în afaceri pe care o promovăm.

Program:

Zilnic: 09:00-21:00

Email:

Telefon:

Localizare